
ویژگی های سیستم مدیریت محتوا و ۵ مورد از بهترین های آن در سال ۲۰۱۹
ویژگی های سیستم مدیریت محتوا و ۵ مورد از بهترین های آن در سال ۲۰۱۹
در دنیای وب سیستم های مدیریت محتوای بسیار فراوانی وجود دارند که هریک امکانات متفاوتی را برای کاربر فراهم میکنند. ولی ما در این مقاله تلاش کردهایم ۵ موردی را بررسی کنیم که مورد استفاده اشخاص بیشتری قرار گرفته و در ایران هم طرفداران زیادی دارند. برای تشخیص بهترین سیستم های مدیریت محتوا تا انتهای مقاله، همراه با سایت کانتنت باشید.
سیستم مدیریت محتوا چیست؟
سیستم مدیریت محتوا یا Cms یک سیستم نرمافزاری می باشد که شما را قادر به انتشار و مدیریت محتوا به صورت بصری میکند.این سیستم به شما یاری میکند تا وب سایت خود را به آسانی ساخته و آپدیت کنید. به کمک آن محتوای سایت شامل : متنها، تصاویر، ویدیو و در کل هر نوع فایل دیگری را بدون نیاز به طراحی مجدد،می توان ویرایش و مدیریت نمود. اغلب سیستمهای مدیریت محتوا به کمک افزونه و app شما را قادر میسازند تا امکانات گوناگونی را به وب سایت خود اضافه کنید.
قابلیت های سیستم های مدیریت محتوا
خیلی از مردم خیال می کنند که سیستمهای مدیریت محتوا تنها برای وبلاگ نویسی ساخته شدهاند و کاربرد دیگری ندارند. شاید باور این دسته از افراد برای برخی از cmsها صحیح باشد ولی اکنون cmsهای قدرتمندی در دنیای وب باهم در حال رقابت می باشند که حتی به کمک آنها میتوان یک فروشگاه اینترنتی را به آسانی پیاده سازی کرد.
مشخصه های یک cms خوب
۵ مشخصه اصلی که باید از سیستم های مدیریت محتوا انتظار داشت عبارتاند از:
روش ساده برای انتشار محتوای جدید: یک cms قوی باید دارای یک ویرایشگر متن قدرتمند در حین حال با ظاهری ساده باشد که شخص بتواند به آسانی با آن محتوای جدید خود را منتشرکند.
قابلیت طبقهبندی محتوا: سیستم های مدیریت محتوا باید امکان دسته بندی و برچسب گذاری مطالب را میسر کنند تا به راحتی مطالب را بتوان سازماندهی نمود.
قابلیت ویرایش صفحه: به غیر از انتشار محتوا، شما باید انواع گوناگونی از صفحات را برای وب سایت خود ایجاد نمایید. سیستم های مدیریت محتوا باید برای شما ابزارهای لازم برای انجام این کار را ارائه دهند.
قابلیت سفارشی سازی: این قابلیت به این معنا می باشد که شما به آسانی بتوانید ویژگیهای دلخواه خود را به وب سایتتان اضافه کنید.
انجمن های قدرتمند: داشتن انجمن و پشتیبانهای قوی از یک cms موجب می شود که شما در مواقع برخورد با مشکل تنها نباشید. همچنین با جدیدترین آپدیتها و مسائل امنیتی آن سیستم آشنا گردید.
۵ مورد از بهترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS) در سال ۲۰۱۹
۱- WordPress
وردپرس که در حال حاضر سهم بزرگی از بازار وب را به خود اختصاص داده و حسابی از رقبای خودسبقت گرفته است، در ابتدا برای وبلاگ نویسی طراحی شده بود. ولی امروزه با گسترش وردپرس امکانات بسیار زیادی به آن اضافه شده که همین قابلیتها سبب محبوبیت روز افزون آن شده است.
ویژگیهای مهم WordPress :
رایگان و اپن سورس
سهولت در انتشار و ویرایش محتوا
ویرایشگر قدرتمند برای مدیریت محتوا
قابلیت توسعه راحت به کمک افزونه و تمها
دارا بودن انجمنهای قوی و فعال
۲- Joomla
هنگامی که افراد به دنبال cms مناسب می باشند قطعاً جوملا یکی از نامهایی است که با آن روبرو میشوند. جوملا یک سیستم بسیار انعطافپذیر می باشد. مثلا جوملا برای مدیریت کردن پستهای سفارشی خیلی مناسب می باشد.
ویژگیهای مهم Joomla :
پشتیبانی عالی برای انواع پست سفارشی
مدیریت پیشرفته کاربر
پشتیبانی از چند زبان بودن سایت
پشتیبانی از استفاده از الگوهای منحصر به فرد برای هر نوع صفحه
اگرچه در نگاه اول جوملا بسیار جذاب به نظر میرسد ولی به کسانی که تازه وارد دنیای طراحی سایت شدهاند، توصیه نمیگردد.
۳- Drupal
با اینکه سهم فراوانی از بازار نصیب وردپرس و جوملا شده است ولی دروپال از این سهم بینصیب نبوده و همیشه علاقمندان زیادی خواهان آن بودهاند. در عمل، دروپال یکی از سیستم های مدیریت محتوا است که در بسیاری از زمینهها مشابه جوملا است.
ویژگیهای مهم Drupal :
سیستم مدیریت پست سفارشی
تنظیمات مجوز کاربران
پشتیبانی از چند زبان بودن سایت
سیستم طبقهبندی دقیق
امنیت بالا
از نقاط ضعف دروپال به پیچیدگی فرآیند تولید قالب و کم بودن تعداد قالبهای رایگان میتوان اشاره نمود.
۴- Magento
مجنتو یکی دیگر از سیستمهای مدیریت محتوا از نوع پلتفرم متنباز با معماری پلاگین توسعهیافته می باشد. این امکان در تجارت الکترونیک به شما اجازه میدهد که کدها را به نحو دلخواه خود تغییر دهید و هر مشخصه که دوست دارید، به آن اضافه نمایید. مهمترین کاربرد مجنتو ساخت فروشگاه اینترنتی است. در امروزه فروشگاههای بزرگی از جمله Nokia، Skype، Adidas ،Nike و Samsung از مجنتو استفاده مینمایند.
ویژگیهای مهم Magento :
قابلیت ساخت فروشگاه آنلاین
دارای قالبهای رایگان
سئو مناسب
از معایب آن میتوان به کاربرپسند نبودن پنل، رایگان نبودن نسخهی حرفهای آن اشاره کرد. همچنین در نسخهی رایگان آن کاربر نمیتواند از خدمات پشتیبانی رسمی استفاده نماید.
۵- Blogger
بلاگر نیز یکی از سیستم های مدیریت محتوا با امکان انتشار و ساخت وبلاگ می باشد، که هاستینگ و مالک آن گوگل است. استفاده از بلاگر به دانش فراوانی نیاز ندارد و کار کردن با آن بسیار ساده است. به خاطر اینکه این cms توسط گوگل توسعه داده شده است، از نظر همخوانی با موتورهای جستجو و سئو کیفیت بالایی دارد.
ویژگیهای مهم Blogger:
راه اندازی بسیار ساده
دامنه و هاست رایگان
قابلیت ادغام با دیگر ابزارهای گوگل مثل گوگل آنالیتیکس
با این وجود کاربرد بلاگر فقط ساخت یک وبلاگ می باشد و اگر شما سایتی از نوع دیگری مدنظر داشته باشید، بلاگر مناسب شما نخواهد بود. انعطاف کم و محدود بودن امکانات این cms سبب شده افراد کمتری به سوی این پلتفرم بروند.
تیم تولید محتوای سایت کانتنت با رعایت همه اصول مربوط به تولید محتوا ، با در نظر گرفتن نیازهای شما در وب سایت خود ،به بهترین شکل ممکن به تولید محتوای تخصصی که شامل : ایجاد متون، تصاویر گرافیکی مفهومی و یا فیلم های مرتبط موضوعی ، خلق محیط بصری گیرا و جذاب، طراحی دیتابیس های قدرتمند و سفارشی و استفاده از ابزار و تمامی تجهیزات نرم افزاری مرتبط با طراحی وب، اقدام می نماید . تیم تولید محتوای سایت کانتنت در اینجا با داشتن علم مربوط به نحوه محتواگذاری مناسب، علاوه بر اینکه وب سایت شما را به بهترین روش ممکن محتواگذاری می نماید بلکه با رعایت اصول اولیه و مبانی لازم و به کارگیری دانشی پیشرفته در زمینه سئو و بهنیه سازی به شما کمک خواهد کرد تا وب سایتی با رنکینگ بالا در موتورهای جستجوی جهانی را نیز داشته باشید.
برای ثبت سفارش تولید محتوا سایت تان ، دریافت مشاوره رایگان تولید محتوا و در صورت داشتن هرگونه سوال و یا پیشنهادی در این زمینه، با سایت کانتنت از طریق شماره تلفن ۰۹۱۲۲۱۴۱۴۶۹ با ما در تماس باشید.
مایل به ثبت دیدگاه هستید؟